راه های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

۱۴۰۱/۸/۲۴

عسل یکی از مواد خوراکی بسیار لذیذ و مفید است که از دیر باز در تب سنتی هم جایگاه ویژه ای دارد
عسل در درمان بسیاری از بیماری های گوارشی ، عصبی ، سوختگی و زخم ها بسیار کاربرد دارد
از این رو افراد سودجو همیشه سعی در ساخت این ماده به صورت تقلبی داشته اند

فرق مزه عسل طبیعی و تقلبی

عسل طبیعی علاوه بر مزه ی شیرینی یک مزه ی خاص نیز دارد که مخصوص خودش است
اما عسل های تقلبی که با شکر درست میشوند این مزه را ندارند یا خیلی کم دارند

تفاوت بوی عسل طبیعی و عسل تقلبی

عسل طبیعی یک بوی مطبوع مخصوص دارد که ناشی از بوی همان گلی یا گل هایی است که زنبور از آن ها عسل درست کرده است
اما عسل های تقلبی این بو را ندارند ، اگر ظرف عسلی را که مدتی بسته بوده باشد را باز کنید به یک باره متوجه این بو خواهید شد

میزان سفتی عسل طبیعی و تقلبی

اگر یک قاشق عسل طبیعی را در دهانتان قرار دهید به سرعت آب میشود و جذب میشود در حالی که عسل تقلبی مثل آبنبات در دهان حل میشود

تست تقلبی بودن عسل با آب سرد

اگر عسل را در آب سرد بریزید عسل به صورت عمودی در ته ظرف ته نشین میشود و به راحتی حل نمیشود
اما عسل تقلبی به آسانی در آب حل میشود

تست تقلبی بودن عسل با کبریت

اگر کبریت را روشن کنید و در مقداری عسل بی اندازید عسل طبیعی آتش میگیرد ولی عسل تقلبی به این سادگی ها آتش نمیگیرد

تست تقلبی بودن عسل با نان تُست

اگر عسل را روی نان تست بمالیم عسل طبیعی به سرعت نان را سفت میکند اما عسل تقلبی نان را نم دار و نرم میکند

تست تقلبی بودن عسل با زرده ی تخم مرغ

ابتدا یک زرده ی تخم مرغ خام را جدا کنید و مقداری عسل روی آن بریزید و مخلوط کنید
اگر زرده ی تخم مرغ شبیه به زرده ی تخم مرغ پخته شود عسل طبیعی است در غیر این صورت عسل تقلبی است

آیا عسل طبیعی شکرک میزند ؟

بله عسل طبیعی هم بعد از مدتی شکرک میزند اما شکرک زدن عسل طبیعی به صورتی است که عسل شبیه به روغن نباتی میشود و بلور های آن بسیار ریز تر از بلور های شکرک مربا است

..